Kontaktuppgifter
Bokningsförfrågan
Samlingssida
Om hemsidan
Personal
Våra Artister
Referenser/Kunder
Lokaler
Samlingssida
Samlingssida
Lindansaren
Omogna killar
RAW Comedy
RAW Light
StandUp Fight Night
Svenskar är också människor
Samlingssida
Musikartister
Coverband
Trubadurer
DJ
Musikstudio
Ljud & Ljus
Samlingssida
Föreläsningar
Annika Dopping
Björn Hellberg
Christer Olsson
Dan Hasson
David Batra
David Lega
Fredrik Lindström
Gillis Herlitz
Jonas Hallberg
Jonas Olson
Jonas Sonesson
Mia Törnblom
Miro Zalar
Måns Möller
Thomas Fogdö
Thomas Oredsson
Samlingssida
Adam Alsing
Annika Dopping
David Batra
Ellinor Persson
Fredrik Lindström
Lasse Karlsson
Måns Möller
Ingvar Oldsberg
Isabelle Halling
Jan Bylund
Jonas Hallberg
Lydia Capolicchio
Peter Siepen
Pontus Gårdinger
Thomas Järvheden
Samlingssida
Adde Malmberg
Ann Westin
Anna-Lena Brundin
Björn Gustafsson
Claes Malmberg
David Batra
Hasse Brontén
Henrik Schyffert
Jakob Öqvist
Jan Bylund
Janne Westerlund
Jesper Odelberg
Johan Glans
Lasse Karlsson
Lena Frisk
Lennie Norman
Magnus Betnér
Måns Möller
Mårten Andersson
Patrik Larsson
Pontus Enhörning
Robin Paulsson
Thomas Järvheden
Thomas Oredsson
Özz Nûjen
Samlingssida
Nyheter 2006
Nyheter 2005

 
Mårten Andersson - Nyheter
Presentation  Fakta Aktuellt Nyheter Fotoalbum Filmer/ljud Recensioner

2007-12-07 Mårten Andersson gästar Babben & Co

Imorgon kväll kan du se Mårten Andersson som en av komikerna i Heta stolen i humorprogrammet Babben & Co.
Lördag 8 dec kl. 20:30 på SVT1.

Babben & Co
Länk till Babben & Co på SVT.se
 

2007-11-26 David Batra och Måns Möller på RAW 28 Nov

Den 28 november gör David Batra, känd från Kvarteret Skatan, Extra Extra, Stockholm Live och en av Sveriges största ståuppkomiker sin debut på RAW.
På scen står också vapendragaren från TV3 succén Extra Extra - Måns Möller. Måns är en av Sveriges mest efterfrågade komiker. De som sett honom live vet varför. Dessutom en riktigt het nykomling på stand-up himlen, giganten Sven Brundin. Inte missa!
RAW (swe) Birger Jarslgatan 29. Showtime 21:00. Dörrarna öppnar 19:00.  Entré 100 kr.
 

Läs mer om RAW Comedy
Läs mer om RAW Comedy

2007-11-15 Mårten Andersson dyker upp i Babben & Co på SVT  

Nu på lördag 17 november är Mårten Andersson en av komikerna i Heta stolen när Babben gästas av Robert Wells, Gudrun Schyman och Paolo Roberto. Mårten kommer även att dyka upp hos Babben den 1 december.
Då är gästerna Markoolio, Maud Olofsson och Mikael Tornving.
Lördagar kl. 20:30 på SVT1. Mårten Andersson är just nu också högaktuell som en av lagledarna i TV3-succén Extra Extra. Lördagar 22:30.
 

Babben & Co
Länk till Babben & Co på SVT.se

2007-11-13 Intervju med Mårten och Anna-Lena på Norra Brunn

Mårten Andersson och Anna-Lena Brundin intervjuades om provocerande stand-up på Norra Brunn för några veckor sedan. Intervjuerna var en del av ett projektarbete i kursen Ljud- och videoproduktion och multimedial gestaltning som en del av programmet Journalistik och multimedia vid Södertörns högskola.
Här är ett bildspel från intervjun med Mårten Andersson.
Och här kan du se och höra Anna-Lena.
Intervjun och inslaget producerades av: Simon Thedin, Tobias Carlsson och Henrik Carlsson.
 


 

2007-11-12 Mårten Andersson i Fråga Olle 21 nov

Mårten Andersson dyker upp i Fråga Olle på Kanal 5 tillsammans med Sanna Bråding den 21 November på Kanal 5 klockan 21:55.
 


 

2007-11-02 Missa inte Mårten Andersson i Göteborg nu på tisdag

 Bor du i Göteborg har du möjlighet att uppleva vår toppkomiker Mårten Andersson på Harrys den 6 november. Förutom Mårten så gästar två av världens hetaste komiker Sverige och Göteborg - Rich Hall (USA) och Steve Hughes (AUS). Tillsammans med vår egen Mårten Andersson gör de showen "Tre amigos" på Harrys. Rich Hall är en av världens mest omtalade komiker. Han skriver manus till den populära Letterman-show. Dessutom är han mannen som har fungerat som inspiration till Moes roll i den tecknade serien ”Simpsons”. På scen kommer även Steve Hughes (AUS) som rankas som en av världens hetaste komiker just nu med utsålda shower över hela Storbritannien. Biljetter till Tre Amigos: www.ticnet.se.
Missa inte detta tillfälle! En garanterat rolig kväll med sköna skratt utlovas. Och bor du inte i Göteborgstrakten så är detta en mycket bra anledning att besöka staden!
 

Rich Hall - en av värdens roligaste komiker
Rich Hall - en av världens
roligaste komiker

2007-10-22 Mårten är tillbaka i Extra Extra
Nu är Mårten Andersson åter tillbaka i Extra Extra. Han tar över stafettpinnen som lagledare för ett av lagen från och med lördag den 27 oktober, 22:30 på TV3. Mårten kommer att coacha sitt lag med namn som Felix Herngren, Kattis Alström och Petra Mede till en massa skratt och förhoppningsvis flera segrar. Mårten syns i Extra Extra de närmaste fyra veckorna.
 
Läs mer om Extra Extra på TV3s hemsida
2007-10-22 Mårten är tillbaka i Extra Extra
Nu är Mårten Andersson åter tillbaka i Extra Extra. Han tar över stafettpinnen som lagledare för ett av lagen från och med lördag den 27 oktober, 22:30 på TV3. Mårten kommer att coacha sitt lag med namn som Felix Herngren, Kattis Alström och Petra Mede till en massa skratt och förhoppningsvis flera segrar. Mårten syns i Extra Extra de närmaste fyra veckorna.
 
Läs mer om Extra Extra på TV3s hemsida
2007-09-12 Mårten intervjuas i Moore
Mårten Andersson är med i nya numret av Moore - Sveriges vassaste magasin för män.
 
 
2007-09-11 Mårten intervjuas i The Voice/Kanal 5
Drygt en halv miljon människor kunde idag höra Mårten Andersson som intervjuades i The Voice/Kanal 5, Mix Megapol, hos Adam & Gry, Rockklassiker och Stockholm Fines.
 
 
2007-08-15 RAW är tillbaka
Den 12 september är det äntligen dags för nypremiären av RAW och bara för att vara extra jobbiga byter vi lokal igen. Denna gång kommer RAW att husera på Birger Jarlsgatan 29 (G:a Plaza eller Penny Lane om du är väldigt gammal eller har väldigt dålig nattklubbssmak). Säsongens startfält är utan tvekan det absolut starkaste någonsin.
Flera av de internationella komikerna vi bokat spelar just nu inför fullsatta teatrar och med fantastiska recensioner på världens största komikerfestival - The Fringe i Edinburgh. Som vanligt är också den svenska komikereliten på plats och grundidén är den samma som alltid. De svenska komikerna måste vara så hårda, råa, elaka, vassa eller snuskiga att de inte ska kunna köra sitt material på någon annan klubb. Nytt för säsongen är också att, direkt efter RAW, öppnar nya nattklubben MOODS som har öppet till 03. Biljetten till RAW gäller även där.
Några av de komiker du kan se i höst:
Johan Glans, Henrik Schyffert, Henrik Dorsin, Magnus Betnér, Peter Wahlbeck. Ed Byrne (IRL), Steve Hughes (AUS), Ian Stone (UK), Craig Campbell (CAN).
För fullständigt program för hösten - klicka in här.
NYPREMIÄR 12 september. Birger Jarlsgatan 29
 
2007-08-15 Ultimate Comedy i höst
I höst kommer succeshowen Ultimate Comedy tillbaka igen. Precis som förra gången samsas några av Sveriges bästa komiker om scentiden under en två och en halv timme lång föreställning. Precis som förra året är det Malmö (Konserhuset, 8 september), Göteborg (Lorensbergsteatern, 22 september) och Stockholm (Cirkus, 24 september) som besöks. Showen kommer att filmas av TV4 och sändas senare delen av 2007.

U Comedy anno 2007 är:
Claes Malmberg, Hans Alfredson, Mårten Andersson, Thomas Järvheden, Jan Bylund, Martin Björk, Kristoffer Appelqvist, Peter Wahlbeck, Petra Mede.
Biljetter släpps den 13 mars kl. 09.00 på Ticnet.se.
 

 
2007-09-20 Mårten och Petra på turné
I slutet av oktober går startskottet för en Sverigeturné med två av Sveriges hetaste komiker - Mårten Andersson och hans favoritkomiker Petra Mede (Parlamentet, Stockholm Live).
Petra vann i veckan det prestigefulla priset "Årets rookie" på Svenska Stand-up galan. Ett pris som Mårten också vunnit. Nu slår alltså de båda komikerna sina kloka (?) huvuden ihop och drar på turné. Räkna med utmanande, sylvass och pricksäker humor.
Premiär den 25 oktober på Borås teater och kvällen efter, 26 oktober är de två på Varbergs teater. Biljetter säljs på ticnet.se samt på Varbergs turistbyrå 0340 868 00.
 
 
2007-08-01 Mårten med i Extra Extra i TV3
Efter en säsongs välbehövligt uppehåll är Mårten tillbaka i TV3:s succéprogram Extra Extra i höst. Som vanligt är det Måns Möller som är programledare. Övriga komiker som medverkar är som vanligt Felix Herngren, Henrik Dorsin, Thomas Järvheden med flera. Mårten kommer att vara lagledare för det ena laget vid fyra tillfällen. Håll utkik efter sändningstider här senare i höst. 
 
 
2007-06-02 Mårten på sommarturné i Sverige
Lördagen den 9 juni går startskottet för Mårtens sommarturné som i år består av tio uppträdanden i sju städer. Först ut blir gig på Nordens största komikerfestival, Skrattstock på Långholmens Amfiteater den 9 juni där Mårten uppträder i blocket mellan 15 och 16. Förutom egna gig runt om i landet är Mr Andersson också med på en miniturné med Johan Glans, Henrik Schyffert, Johan Reborg och Peter Wahlbeck sista veckan i juli. Städer som Mårten besöker under Sverigeturnén:
Örebro, Södertälje, Wittsjö, Visby, Mellbystrand, Falkenberg, Varberg, Stockholm.
 
 
2007-05-25 Mårten och Henrik i London
Söndagen den 3 juni återuppstår RAW goes London för en exklusiv kväll i - ni gissade det - London. På scen denna kväll står inga mindre än Henrik Schyffert och Mårten Andersson och som vanligt är det Hartcourt Arms i Marleybone som gäller. De tre tidigare gångerna då bland andra Magnus Betnér, Janne Westerlund, Hasse Brontén och Tobbe Trollkarl (modell grövre) har uppträtt har stället varit packat till bristningsgränsen. Showen börjar kl. 19 och håller på ca 1 timme och 30 minuter.  
 
 
2007-05-24 Mårten bjöd på efterrätt hos Scribona
Mårten Andersson bjöd på efterrätt på Scribonas årliga vårfest.
Varje år sedan flytten till fd Siemenshuset har Scribona kört sin årliga vårfest för kunder, partner och leverantörer och som vanligt fylldes även i år kvoten av besökare snabbt.
Trots regn under dagen så klarnade himlen upp framåt eftermiddagen och kvällen när gästerna kom och det gjorde att den stora takterassen snabbt fylldes av både människor och grillos från hamburgare och korvar.
Omkring 350 inbjudna gäster minglade och åt.
Som efterrätt rundade ståuppkomikern Mårten Andersson av med en uppskattad föreställning. Ett mycket bra recept på en lyckad avslutning på en trevlig kväll.
 
 
2007-02-24 Se Mårten i Stockholm Live
Till dem som inte har chansen att ta sig till Stockholm och nypremiären av RAW och se Mårten med vänner live så behöver man inte misströsta. Mårten är nämligen samma kväll, den 28 februari, med i Stockholm Live på SVT1. Programmet börjar kl 21.00. Medverkar gör även Jonas Gardell.
Filmklipp från Stockholm Live i februari 2007:
www.youtube.com/watch?v=40ZxrCuKm8s
 
 
2007-04-13 Mårten ligger med tjej på TV!
Ja, nu e det tyvärr inte riktigt så upphetsande som det låter. Det är Aftonbladet Klicks reporter Camilla som har gjort ett hemma hos reportage för TV7 hos Mårten där intervjun slutar i sängen. Otippat eller hur? Intervjun handlar om allt från stand up comedy till singelliv och Mårten får i uppdrag att försöka lära reportern att imitera.
TV7 och Aftonbladet.se, Fredag 13 april kl. 18.30
 
 
2007-03-20 Mårten på My Space
Sedan en tid tillbaka finns Mårten också på Myspace.com. Tanken med den sidan är att vara mer inriktad på hans publik medan den här sidan mest funkar som information för bokningsbolag. På Myspace-sidan kommer det att laddas upp filmklipp, ljudfiler, bloggas, skickas ut nyhetsbrev om RAW, var han uppträder och han kommer ha en närmare kontakt med er som är intresserade. WWW.MYSPACE.COM/MARTENANDERSSONCOMEDY
 
 
2007-01-09 Mårten med i Let´s dance
Den 12 januari e det återigen dags för succéprogrammet Let's Dance att göra comeback i TV4. Med bland de tävlande finns denna säsong också Mårten som kommer att ta sina första stapplande steg i direktsändning inför ca 2 miljoner tittare. Håll tummarna och framför allt RÖSTA (om ni vill se Mårten göra bort sig fler veckor). Läs mer om Mårten och hans danspartner Helena Fransson på TV4.se.
Det första programmet av Let's Dance för säsongen sänds på TV4 fredagen den 12 januari kl 20.00.

Du missade väl inte Mårten i TV4:s Let´s Dance?
Länk till Mårtens och danspartnern Helenas sida på TV4.se
Över två miljoner tittare följde programmen Mårten var med i!
 


Mårten Andersson bokar du här hos Artist 1.
 
Presentation  Fakta Aktuellt Nyheter Fotoalbum Filmer/ljud Recensioner
 
 
Sagt om Mårten Andersson

 

-"Såg skojmannen Mårten Andersson på Gröna Lund. DAMN vad bra", Cecilia B Johnson Expressen

 

-"Imitationerna är i världsklass, vare sig han härmar Magnus Härenstam eller Mikael Persbrandt".

Jonatan Leman, Hallands Nyheter

 

"Mårten Andersson är en skicklig veteran"

Björn Linell, Aftonbladet 
 
 
Tillbaka till startsidan www.artist1.se