Kontaktuppgifter
Bokningsförfrågan
Samlingssida
Om hemsidan
Personal
Våra Artister
Referenser/Kunder
Lokaler
Samlingssida
Samlingssida
Lindansaren
Omogna killar
RAW Comedy
RAW Light
StandUp Fight Night
Svenskar är också människor
Samlingssida
Musikartister
Coverband
Trubadurer
DJ
Musikstudio
Ljud & Ljus
Samlingssida
Föreläsningar
Annika Dopping
Björn Hellberg
Christer Olsson
Dan Hasson
David Batra
David Lega
Fredrik Lindström
Gillis Herlitz
Jonas Hallberg
Jonas Olson
Jonas Sonesson
Mia Törnblom
Miro Zalar
Måns Möller
Thomas Fogdö
Thomas Oredsson
Samlingssida
Adam Alsing
Annika Dopping
David Batra
Ellinor Persson
Fredrik Lindström
Lasse Karlsson
Måns Möller
Ingvar Oldsberg
Isabelle Halling
Jan Bylund
Jonas Hallberg
Lydia Capolicchio
Peter Siepen
Pontus Gårdinger
Thomas Järvheden
Samlingssida
Adde Malmberg
Ann Westin
Anna-Lena Brundin
Björn Gustafsson
Claes Malmberg
David Batra
Hasse Brontén
Henrik Schyffert
Jakob Öqvist
Jan Bylund
Janne Westerlund
Jesper Odelberg
Johan Glans
Lasse Karlsson
Lena Frisk
Lennie Norman
Magnus Betnér
Måns Möller
Mårten Andersson
Patrik Larsson
Pontus Enhörning
Robin Paulsson
Thomas Järvheden
Thomas Oredsson
Özz Nûjen
Samlingssida
Nyheter 2006
Nyheter 2005

 
Sveriges bästa föreläsare och talare bokas hos Artist 1
Föreläsare
Fredrik Lindström är en av våra populäraste föreläsareVi kan hjälpa dig med föreläsande specialister inom de flesta områden som t ex försäljning, marknadsföring, kvalitetsarbete, kundvård, affärsmannaskap, entreprenörskap, personlig utveckling, teknik, IT, säkerhet, presentationsteknik, kommunikation, underhållning, och hälsa och välbefinnande.

Oavsett om det handlar om att ge konkreta tips och råd under ett seminarium, eller beskriva ett ämne ur ett mer allmänt och filosofiskt vinklat perspektiv, så kan många av våra nöjda kunder vittna om bestående positiva minnen från uppskattade föreläsningar.

Här nedan ser du ett urval av de professionella föreläsare vi jobbar med.
Ring oss på 08-545 521 00 så hjälper vi dig att hitta rätt föreläsare och en skräddarsydd föreläsning till ditt evenemang.
Många gånger passar det utmärkt med en färdigproducerad föreläsning inom ett specifikt område. Klicka här för att se några exempel på föreläsningar.
Har du redan bestämt vem du vill ha kan du klicka här för att göra en bokningsförfrågan.

 
Björn Hellberg David Batra Dan Hasson David Lega
Läs mer om Björn Hellberg Läs mer om David Batra Läs mer om Dan Hasson Läs mer om David Lega
Björn Hellberg har som ypperlig sidekick till Ingvar Oldsberg i ”På spåret” vunnit svenska folkets hjärta. På sitt underfyndiga och humoristiska sätt levererar han både skratt och beundran.
Björn Hellberg gör förutom sin medverkan i bl a Tipsextra, Söndagsöppet, Oldsberg för närvarande, På ren svenska, Rena rama sanningen, Snacka om nyheter och diverse morgon- och caféprogram både föreläsningar och moderator-uppdrag.
Läs mer>>
David Batra är en av landets mest populära komiker men också en mycket uppskattad föreläsare. David har genom åren gjort flera uppskattade liveintervjuer på olika evenemang med bl a Jan Guillou, Liza Marklund och Marcus Wallenberg. David föreläser med temat "komisk kommunikation" och "A brand inside".
Läs mer>>
Dan Hasson har doktorerat i stresshantering och hälsopromotion vid Uppsala universitet. Han är en mycket uppskattad föreläsare inom både näringslivet och universitetsvärlden. Dan har en enastående förmåga i att omvandla avancerad vetenskap till påtaglig och lättförståelig information som kan appliceras i det vardagliga livet.
Läs mer>>
David Lega tog under sin aktiva tid som elitsimmare tre guldmedaljer med nya världsrekord på två av distanserna. Nu är David är en flitigt anlitad föreläsare inom områden som ledarskap, personlig utveckling, mångfald, fysisk & mental träning. Davids föreläsningar handlar om positivt tänkande, att tänja gränser, våga bli bättre, våga göra nya saker.
Läs mer>>
       
Fredrik Lindström Jonas Sonesson Miro Zalar Jonas Hallberg
Läs mer om Fredrik Lindström Läs mer om Jonas Sonesson Läs mer om Miro Zalar Läs mer om Jonas Hallberg
Fredrik Lindström, komiker, journalist, författare, regissör, programledare och lingvist. Ständigt aktuell och hyllad för sina TV-program, radio-program, filmer och sin bok "Världens dåligaste språk". Fredrik är fil kand i litteraturvetenskap, estetik och idéhistoria samt har en forskarutbildning i nordiska språk. Listan på priser och utmärkelser är lång. Fredrik är en ständigt eftertraktad föreläsare och konferencier.
Läs mer>>
Jonas Sonesson är en av Sveriges skickligaste kockar och han behärskar matlagningskonstens alla element. ”Att njuta av mat & dryck är att njuta av livet”, säger han. Jonas föreläser om matlagning och specialskriver föreläsningar för kund, tillfälle och önskemål. Varför inte titta närmare på det Italienska köket tillsammans med dina kollegor eller VIP-kunder?
Läs mer>>
Miro Zalar håller föreläsningar inom områdena ledarskap, träning, coachning och friskvård. Han kan tala kring teman som vardagsmotion och kost eller ”hur man blir bäst i världen” samt berätta om sina erfarenheter som elitaktiv, tränare och radiopratare.
Läs mer>>

Jonas Hallberg är en mångfasetterad man. Genom TV och Radio har vi lärt känna denna fyndiga och geniala herre. Jonas leder konferenser, seminarier och debatter på svenska, engelska, tyska eller franska. Ryska är det tyvärr så sällan någon efterfrågar men…möjligheten finns, om någon önskar.
Läs mer>>

       
Thomas Oredsson Måns Möller Thomas Fogdö Mia Törnblom
Läs mer om Thomas Oredsson Läs mer om Thomas Fogdö Läs mer om Mia Törnblom
Thomas Oredsson är en av veteranerna inom stand-up, men också en flitigt anlitad föreläsare, håller i seminarier och workshops i verbal kommunikation och presentationsteknik för företag och organisationer, små som stora. Thomas ger dig bl a verktyg, råd och tips att bli en bättre presentatör, att kommunicerar bättre med din publik och få fram ditt budskap tydligt, enkelt och underhållande.
Läs mer>>
Måns Möller har även en seriös ådra och föreläser tillsammans med Dr Dan Hasson om konsten att hantera stress och njuta av livet i praktiken.
Deras föreläsning heter Öka Livet! och rekommenderas till alla företag och organisationer som vill uppnå högre effektivitet och samtidigt en förbättrad hälsa och välbefinnande hos sina medarbetare.
Läs mer om Öka Livet här>>
Thomas Fogdö har varit världsmästare i slalom. Efter en tragisk olycka -95 har han bytt karriär och är idag en populär föreläsare, mental rådgivare och författare. Han föreläser om målfokusering och mental träning, om konsten att möta motstånd och ta sig förbi svårigheter, hur man kan lära sig av små framgångar istället för att fokusera på minsta lilla misslyckande och att lära sig hantera framgång.
Läs mer>>
Mia Törnblom är en av Sveriges främsta vägledare inom personlig utveckling. Mia har skrivit två böcker och hållit hundratals kurser och föreläsningar i ämnet personlig utveckling. Hennes föreläsningar är ofta fyllda av skratt och många igenkännande aha-upplevelser. Målet är att ge mod och inspiration och samtidigt visa att all förändring är möjlig.
Läs mer>>
       
Jonas Olson      
Läs mer om Jonas Olson      
Jonas Olson är föreläsare och coach. Han jobbar med personlig utveckling, kommunikation, relationer, karriär, ledarskap och hälsa.
Sedan han medverkade som coach i tv-programmet ”Singel-coacherna” vägleder han i personlig utveckling enligt Mia Törnbloms oerhört framgångsrika metod, i  kombination med sina egna erfarenheter.
Läs mer>>

Christer Olsson är en av Sveriges mest uppskattade och eftertraktade föreläsare i personlig kommunikation och ledarskap. Christer har arbetat som framgångsrik säljare och ledare i flera stora företag. Han har även arbetat som fackligt aktiv och arbetat sig upp till företagsledande befattningar. Christer har en intressant kompetensmix av företagsekonomi och beteendevetenskap. Han blandar sunt förnuft och kalla fakta på ett mycket underhållande och tänkvärt sätt. Han har en speciell förmåga att förklara komplexa sammanhang så att alla förstår.
Läs mer>>

   
       
       
 
 
 
Om föreläsare
Varför föreläsare?
En bra föreläsare kan ge nytändning, inspiration och kunskap som kan motivera dig och dina arbetskollegor till att prestera långt över förväntningarna. I dagens komplexa samhälle och konkurrensutsatta vardag blir det allt viktigare att hålla sig uppdaterad inom en rad olika områden, oavsett vilken yrkesroll du har.
Tyvärr är det få förunnat att ha tid eller råd att vara borta från arbetet för att gå en längre kurs eller utbildning.

-"Det är just därför korta, effektiva och sammanfattande föreläsningar inom specifika aktuella ämnesområden blivit allt populärare de senaste åren.",
säger Thomas Lindblad, VD på Artist 1 AB.
 
Tillbaka till startsidan www.artist1.se