Kontaktuppgifter
Bokningsförfrågan
Samlingssida
Om hemsidan
Personal
Våra Artister
Referenser/Kunder
Lokaler
Samlingssida
Samlingssida
Lindansaren
Omogna killar
RAW Comedy
RAW Light
StandUp Fight Night
Svenskar är också människor
Samlingssida
Musikartister
Coverband
Trubadurer
DJ
Musikstudio
Ljud & Ljus
Samlingssida
Föreläsningar
Annika Dopping
Björn Hellberg
Christer Olsson
Dan Hasson
David Batra
David Lega
Fredrik Lindström
Gillis Herlitz
Jonas Hallberg
Jonas Olson
Jonas Sonesson
Mia Törnblom
Miro Zalar
Måns Möller
Thomas Fogdö
Thomas Oredsson
Samlingssida
Adam Alsing
Annika Dopping
David Batra
Ellinor Persson
Fredrik Lindström
Lasse Karlsson
Måns Möller
Ingvar Oldsberg
Isabelle Halling
Jan Bylund
Jonas Hallberg
Lydia Capolicchio
Peter Siepen
Pontus Gårdinger
Thomas Järvheden
Samlingssida
Adde Malmberg
Ann Westin
Anna-Lena Brundin
Björn Gustafsson
Claes Malmberg
David Batra
Hasse Brontén
Henrik Schyffert
Jakob Öqvist
Jan Bylund
Janne Westerlund
Jesper Odelberg
Johan Glans
Lasse Karlsson
Lena Frisk
Lennie Norman
Magnus Betnér
Måns Möller
Mårten Andersson
Patrik Larsson
Pontus Enhörning
Robin Paulsson
Thomas Järvheden
Thomas Oredsson
Özz Nûjen
Samlingssida
Nyheter 2006
Nyheter 2005

 
Standup - artisterna som förgyller din fest

Våra ståupkomiker

Vi på Artist 1 är specialister på nöjesproduktion och är stolta över att få representera flera av Sveriges absolut främsta stand-up artister.

Vi ser till så att allt fungerar effektivt och smidigt bakom kulisserna med kalenderbokningar, evenemangsplanering, kontrakt, resor, logi, presskontakter, fakturering och annat som hjälper artisterna att själva fokusera på det som de gör bäst - att leverera underhållning i absoluta toppklass!

Här nedan hittar du de ståuppkomiker vi främst rekommenderar.
Men vi förmedlar alla Sveriges etablerade komiker och givetvis hjälper vi er att hitta den som passar er bäst utifrån målgrupp, önskad tid, tema och budget.

Ring 08-545 521 00 eller skicka en bokningsförfrågan så hjälper vi dig att välja rätt!

 

Adde Malmberg Ann Westin Anna-Lena Brundin Björn Gustafsson
Läs mer om Adde Malmberg Läs mer om Ann Westin Läs mer om Anna-Lena Brundin Läs mer om Björn Gustafsson
Adde Malmberg har varit med sedan begreppet ”Stand Up” letade in sig på våra nordliga breddgrader under 80-talet. Hejdlöst rolig, rutinerad och proffsig.
En kanonkomiker som nu även för traditionen vidare som lärare i ståuppkomik.
Läs mer>>
Ann Westin är charmig och vrålkul.
Hon driver både med sig själv och andra.
- "Att spela på lotto är som att ställa sig på vågen.
Det är alltid fel siffror som kommer upp".
Detta är bara ett i mängden av alla roliga citat.
Läs mer>>
Anna-Lena blandar djupaste allvar med grundaste trams. Hon förtrollar sin publik med skämt om allt från prestationsångest och anorexi till hennes sanslöst roliga och träffsäkra observationer inom temat "manligt-kvinnligt-mänskligt".
Läs mer>>
Björn Gustafsson är den 22-årige komikern från Romelanda som via Parlamentet och Melodifestivalen fullkomligt fängslat den svenska publiken med sin charm, sitt fenomenal kroppsspråk och stundtals sanslöst roliga humor.
Läs mer>>
       
Claes Malmberg David Batra Hasse Brontén Henrik Schyffert
Läs mer om Claes Malmberg Läs mer om David Batra Läs mer om Hasse Brontén Läs mer om Henrik Schyffert

Claes Malmberg tillhör landets mest rutinerade stand up-komiker. Claes driver hejdlöst med både religionsfrågor, politik och sig själv. Hans makalöst roliga, oefterhärmliga, explosiva och improvisa-toriska stil får igång vilken publik som helst.
Läs mer>>

David Batra har varit i komikerbranschen sedan 1994 och räknas till en av de allra främsta. Han har under flera år turnerat som stå-uppkomiker i Sverige, Norge och Finland med föreställningar både på svenska och engelska.
Med över 1000 Ståupp-föreställningar i bagaget så är David ett säkert kort för alla typer av tillställningar.
Läs mer>>
Hasse Brontén är Sveriges roligaste polis! Trots att han endast varit verksam i branschen några år är han redan en fullfjädrad och respekterad komiker. Hasse Brontén specialskriver material till både humor-program på TV, radio och till företagsarrangemang.
Han blev utsedd till världens tredje roligaste polis i Worlds Funniest Cop Competition 2005 i Jacksonville Florida, och årets nykomling på Svenska Stand Up Galan 2005

Läs mer>>
Henrik Schyffert är en av landets mest omtyckta och välkända artister. Henrik är en kreativ och talangfull mångsysslare med en spikrak karriär som TV-chef, rockmusiker, manus-författare, filmproducent, radioproducent, skådespelare, regissör och ståuppkomiker. Han vann titeln Årets manliga komiker 2007.
Läs mer>>
       
Jakob Öqvist Jan Bylund Janne Westerlund Jesper Odelberg
Läs mer om Jakob Öqvist Läs mer om Janne Bylund Läs mer om Janne Westerlund Läs mer om Jesper Odelberg
Jakob Öqvist är en svensk ståuppkomiker som medverkat i Stockholm Live och Vakna med The Voice.
Han även är flitig ståuppare på Norra Brunn i Stockholm.
Jakob Öqvist jobbar hårt och målmedvetet med att utveckla sin akt. Ständigt aktuell och med ett kroppsspråk som formligen skriker. Det blir fruktansvärt roligt.
Läs mer>>
 
Janne Bylund är den Lilla Norrlänningen från Släng dig brunnen. Liten måhända, men en stor komiker det är han. Janne tillhör den absoluta toppen av Svenska Stand-up komiker. Han är även flitigt anlitad som föreläsare.
Läs mer>>
Janne Westerlund är halvfinnen som sätter fart på alla sällskap.
Janne brinner för stand-up comedy som konstform och är en av Sveriges driftigaste komiker när det gäller att driva klubbar, festivaler och koncept.
"Man vet att ens vänner är kriminella när deras namn slutar på bokstaven 'y' och dom bor i Hökarängen...".
Läs mer>>
Jesper Odelberg hade sitt stora genombrott 1997 i ”Släng dig i Brunnen”. Alla ville se mer av denne själv-utlämnande, elake, träffsäkre, utmanade komiker, som sin vassa tunga till trots visade stor värme och kärlek för de svaga och utsatta.
Läs mer>>
       
Johan Glans Lasse Karlsson Lena Frisk Lennie Norman
Läs mer om Johan Glans Mer info om Lasse Karlsson Läs mer om Lena Frisk Läs mer om Lennie Norman
Johan Glans är av komiker ansedd vara den riktiga komikerkungen.
"Det finns massage och andra sköna avslapp-ningsmetoder och så finns det... det här med nålar. Vad heter det?... Heroin."
Läs mer>>
Lasse Karlsson tillhör sedan länge eliten av svenska ståuppkomiker. Han är flitigt anlitad av såväl företag som ståuppklubbar runt om i landet. Med sin intelligenta form av humor får han publiken att se på världen på ett garanterat nytt sätt. Lasses fenomenala publikkontakt lämnar ingen oberörd.
Läs mer>>
Lena Frisk är en av Sveriges mest bokade kvinnliga komiker. Med ämnen som fördomar, sanningar och livslögner för hon en dialog med sin publik kryddat med blixtsnabba repliker vid eventuella mothugg. Hon har underhållit Sverige sedan 1996 och gjort succé vart hon än dragit fram. 2003 blev Lena Frisk utsedd till “Årets kvinnliga komiker” på Stand-up Comedy-galan i Stockholm.
Läs mer>>
Lennie Norman är en väl ansedd komiker och anses vara en av de främsta inom stand-up. Lennie fick lite orättvist ett rykte om sig att vara ful i mun, vilket han många gånger sedan dess motbevisat. Lennie är den rastlöse streetsmarte komikern som slår hårt och rättvist. Han är fena på att punktera personer som saknar självinsikt men borde ha det.
Läs mer>>
       
Magnus Betnér Måns Möller Mårten Andersson Patrik Larsson
Läs mer om Magnus Betnér Mer info om Mårten Andersson Läs mer om Patrik Larsson
Magnus Betnér känner du kanske igen från Parlamentet, 100%, Veckans Nyheter eller något av alla de andra humorprogram han medverkat i. Magnus är bra i TV, men hans styrka är stand-up live. Han är skarp, snabb och har svar på tal. Hans humor är ironisk och kritisk.
Läs mer>>
Måns Möller är en kvick-tänkt, charmig komiker med en enorm improvisa-tionsförmåga som gör varje framträdande unikt. Hans buspojkscharm, träffsäkra imitationer, sylvassa tunga och ständigt aktuella material gör denna prisbelönta komiker till ett säkert kort i de flesta sammanhang.
Läs mer>>
Mårten Andersson gillar att prata fördomar och olikheter mellan t ex stela svenskar, galna engelsmän och sega spanjorer. Bygger en stor del av showen runt imitationer av bland annat Zlatan, Åke Ortmark, Nils-Petter Sundgren, Bengt Magnusson, Nakne kocken - Jamie Oliver och Dr Alban. Han kan dessutom vara riktigt rå när det passar. Läs mer>> Patrik Larsson är en störthärlig Stockholmskille med mycket erfarenhet som skådespelare inom både TV, Teater och Film.
Patrik har en stil som är ganska direkt men utan att för den skull bli vulgär. Han pratar helst om sin uppväxt i förorten, att vara förälder, kvinnor och mäns olikheter, det tokiga och hysteriska i vardagssituationer.
Läs mer>>
       
Pontus Enhörning Robin Paulsson Thomas Järvheden Thomas Oredsson
Läs mer om Pontus Enhörning Läs mer om Robin Paulsson Mer info om Thomas Järvheden Läs mer om Thomas Oredsson
Pontus Enhörning är en riktig tungviktare när det gäller Stand up. Du har säkert hört Pontus i åtskilliga radioprogram, sett honom i Släng dig i brunnen, Stockholm Live med flera. Alltid lika rapp, fyndig och med glimten i ögat gör Pontus Enhörning till en riktig killer på landets klubbar. Du måste se Pontus för att förstå hans styrka.
Läs mer>>
Robin Paulsson är Sveriges yngsta etablerade komiker och TV-profil. Robin är kanske mest känd för sina fantastiska Zlatan-imitationer på klingande skånska.
Sedan debuten 2001 har Robin uppträtt på alla Stå-upp-scener runt om i landet samt på många företag. 2003 fick Robin utmärkelsen ”Roligast i Skåne” på P3 humorfestival. 2004 blev han vald till Årets nykomling på Svenska Stand Up galan.

Läs mer>>
Thomas Järvheden är en extremt kritikerrosad komiker, programledare och radiopratare. Med sin vakna blick, fantastiska tajming, sitt intelligenta och personliga material med musikaliska inslag och en maximal scennärvaro golvar han publiken varje gång med sin skoningslösa humor.
Läs mer>>
Thomas Oredsson är en av veteranerna inom stand-up. Sedan starten 1988 har det blivit över tusen gig, och med den erfarenheten i bagaget så kan det inte bli annat än succé när Thomas går upp på scenen. Thomas är också en flitigt anlitad föreläsare, håller i seminarier och workshops i verbal kommunikation och presentationsteknik för företag och organisationer, stora som små.
Läs mer>>
       
Özz Nüjen      
Läs mer om Özz Nûjen      
Özz Nûjen har hållit på med Stand-up sedan maj 1999 och måste ses som en frisk fläkt i Stand-Up Sverige. Hans energi och glädje på scenen, hur han utmanar och provocerar publiken, alltid med glimten i ögat och hjärtat i halsgropen, är hans omisskännliga kännetecken.
Läs mer>>
     
 
Om Standup
Varför Stand-Up?

En bra Stand-up komiker är det perfekta elementet för att pigga upp en tillställning.
Ett roligt, överraskande
och energigivande inslag i t ex en tung och seriös konferens som får igång och engagerar publiken hjälper till att skapa en god och trevlig stämning, som är en förutsättning för ett lyckat event.

 
När, var, hur och vem?
Att hitta rätt komiker, som skämtar om rätt saker vid rätt tillfällen i ett visst sammanhang och för en specifik målgrupp är nyckeln till framgång.
Det krävs känsla, erfarenhet och en stor kunskap om
de olika artisternas unika egenskaper och repertoar för att kunna välja rätt.
Vi har gjort detta med framgång tusentals gånger och hjälper er gärna vid ert nästa evenemang.

 
 
Tillbaka till startsidan www.artist1.se